Ape?! Fatmie pun ade blog?


Salam....

Hahaha!! Jgn x caye... Aku pn dh wat blog ar... Ye la, mne x nyer aku wat.. tgk kwn2 aku yg len sume ade (wlupn x sume, tp most of them laa) jeles lak aku! heheh.. So, aku pn br'jinak'2lah ngan blog ni. Tp.. bnyk bnde lg aku x tau nk wat. Yela, aku ni bkn la comp gig. Aritu.. mase nk bli laptop pn, mntk tolong Anas Faris n his bro Ammar Faris. Mntk opinion dorg sal laptop pe yg ptt dibeli. And not to 4get my besh fren Faiz Shuhaimi for helping me that time too. Huhu.. Well thanks to them anyway. So, to all my frenz out there pliz help me ya!! Support aku tau.. Insya-Allah, ape2 psl diri aku.. dr hujg rmbt smpi la hjg kaki x kire la info ke, news ke, gossip ke or anything akn aku post kn kt blog aku. Heheh.. Kla, c u guys later.. -fatmie OUT!
MANISKAN KURMA INI???

17 Kurma Manis:

azalakapoor said...

haha, tahniah krn akhirnya join dunia blog!! hmm, laptop sama ngn fizi! hahaha... sian ko.. :P

truskan blogging.. ak akn jadi pmbaca setia ko.. hehe.. :D

Fahmi@Fatmie Nordin said...

to azalakapoor:

tq2!! tq so much! ko org 1st rasmi..
hahaha..

amy said...

selamat maju jaya dalam dunia blog~~

hanifi aizat said...

Aku orang ke4 yang komen ,hehhee.rekod2.bangga2

Fahmi@Fatmie Nordin said...

to amy:

tnx a lot! keep on reading my blog ya?! hehe..

to hanifi:

yeah!! congratz to u!! tp sorila x de hadiah.. huhu..

AiMaN KiSaH said...

aloooo
fahmi ko mmg mcm ak
ak asyik tgk ramai sgt yg ada blog smpai naik jeles ak jd ak pn buat gk blog
apa pn gud luck dlm dunia blog,,biar byk lg blogger kisas,,
nnt klu dh pg oversea, blog je la jd penghubung sesama kita,,huhu

hanifi aizat said...

kalo sume buat blog ,sape nak bace blog ?hahhaaha

layyinulharir said...

welcome 2 blOggers wOrld!

whoamI said...

Salam....congrats on a new blog...'oyaji'!Hahaha....

Tak tau maksud oyaji,tanya yana.Kalau tau, bagusssss......

Anonymous said...

weh..
bla nk update??

akmal hayat said...

bla nk uodate??!!

F@!Z said...

update la weh..!!
haha..

saya_lemah said...

wahai fahmie, update la blog anda. haha

eila said...

nk sebok gk suh hapdet.haha~

akmal hayat said...

sila update blog anda..

EX-KISAS AZAMAN said...

hahaha...proud to c u in bloggers world!welcom to the club!

Yard said...

link2!!